Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-04@06:32:01 GMT

راه حل درمان آفتاب سوختگی شدید

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۱۹۸۱۸

راه حل درمان آفتاب سوختگی شدید

به گزارش پارس نیوز،

صفیه چعباوی‌زاده متخصص پوست و مودر خصوص آبرسانی برای پوست گفت: چربی خاصی به‌طورطبیعی در ناحیه پوست است که باعث جذب ونگهداری آب می شود و از خشکی پوست جلوگیری می کند افرادی که بطور سرشتی فاقد این چربی خاص هستند توانایی نگهداری آب را ندارندو دچار خشکی پوست می‌شوند. باید بررسی شود که یک پوست در چه طیفی از خشک تا مرطوب قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص پوست و مو افزود: برای انجام آبرسانی پوست به وسیله کرم‌های مرطوب کننده باید میزان چربی و آب این کرم‌ها به حدی باشد که احساس رطوبت به پوست دست دهد اما از طرفی احساس چربی و روغنی در پوست نداشته باشیم.

وی گفت: یکی دیگر از مواردی که به آبرسانی پوست کمک می‌کند مصرف آب است هر چه بدن یک فرد دچار کم آبی شود علائم را در پوست بیشتر نشان می‌دهد.

چعباوی‌زاده ادامه داد: هر اندازه که چربی کرم‌های مرطوب‌کننده بیشتر شود این کرم‌ها به حیطه نرم‌کننده‌ها وارد می‌شوند و برای پوست‌های خیلی خشک مناسب هستند.

وی توصیه کرد: افراد باید حتماً از کرم‌های ضد آفتاب به خصوص در فصل تابستان استفاده کنند زیرا قرار گرفتن در معرض آفتاب باعث پیری و شکستگی کلاژن‌های پوست می‌شود.

این متخصص پوست و مو گفت: برای اینکه یک پوست قوام داشته باشد و دیرتر دچار چین و چروک شود باید از کرم‌های ضد آفتاب استفاده کرد. در درازمدت فردی که در معرض آفتاب قرار گرفته است در مقایسه با یک فرد دیگر پوست پیرتری خواهد داشت.

چعباوی زاده یکی دیگر از مشکلات قرار گرفتن در معرض آفتاب را آفتاب‌ سوختگی عنوان کرد و افزود: این آفتاب سوختگی بستگی به رنگ پوست افراد دارد مثلاً کسانی که پوست روشن‌تری دارند بیشتر مبتلا به آفتاب سوختگی می‌شوند. همچنین مدت‌ زمان قرارگیری در معرض آفتاب و محل زندگی فرد بسیار مؤثر است.

وی گفت: بسیاری از افرادی که برای گرفتن آفتاب در کنار دریا و استخر روباز قرار می‌گیرند دچار آفتاب سوختگی و عوارض آن می‌شوند.

این متخصص پوست و مو در خصوص کرم‌های ضد آفتاب بیان داشت: spf در واقع به معنی فاکتور محافظتی آفتاب است که بصورت عدد(15،30، 50 و 60) نمایش داده می شود،

یک ضد آفتاب باspf30 محافظت کافی وقابل قبول رادارد و برای انتخاب یک ضد آفتاب مناسب علاوه برspf ان به سایر موارد مثل ضد uvA و uvB بودن آن،فیزیکال یا شیمیایی بودن ان،فاقد چربی و یا چرب بودن ان،و اینکه ضد آفتاب مرطوب کننده وضد چروک یا اینگه رنگی و یا بی رنگ است،هم باید توجه کرد.

چعباوی زاده افزود: پیشنهاد می‌کنم در انتخاب ضد آفتاب از متخصصین پوست کمک بگیرید تا با توجه به کثرت انواع َضد آفتاب ها ونوع پوست تان بهترین گزینه برای شما انتخاب شود.

این متخصص پوست و مو گفت: یکی دیگر از ضررهای قرار گرفتن در معرض آفتاب سرطان پوست است و بهتر است افرادی که در معرض آفتاب هستند هر دو ساعت یک بار کرم خود را تمدید کنند ولی اگر در محیط بسته هستند تنها در موقعی که در معرض آفتاب قرار می‌گیرند کرم خود را تمدید نمایند.

وی گفت: کسی که دچار آفتاب‌ سوختگی شده می‌تواند از کرم و روغن افترسان استفاده کند. این روغن از التهاب جلوگیری کرده و ترمیم‌کننده پوست است.

این متخصص پوست و مو افزود: همچنین کسی که دچار آفتاب سوختگی شدید شده می‌تواند از کرم‌های حاوی کرتون‌های درجه پایین استفاده کند، این کرم التهاب پوست را کم می‌کند و بعد از آن می‌توانند از کرم ترمیم‌کننده برای بازسازی پوست استفاده نمایند.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۹۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان
  • آتش‌سوزی لنج در هرمز سه فوتی بر جای گذاشت
  • مصدومیت ۴ نفر بر اثر انفجار گاز شهری در مراغه
  • مصدومیت ۴ نفر بر اثر انفجاری گاز شهری در مراغه
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا